söndag 21 september 2014

Hjälp någon på riktigt istället..

Vet inte hur många som skrivit om hur ont de hade i magen och hur svårt de hade att sova under valnatten. Och på morgonen efter valet var det väldigt många som skämdes över att vara svenskar. Jag blir helt mållös över hur folk reagerar! För det första har jag aldrig förstått grejen med att skämmas över vad andra gör och för det andra så kommer säkert inte flyktingpolitiken att förändras nästan någonting, trots att SD fick många röster.

Det som däremot händer på riktigt varje dag är att folk blir sjuka, är med om olyckor, dör i krig, svälter ihjäl, blir mobbade, blir våldtagna, m.m., m.m. Istället för att gråta över SD's framgångar, hjälp någon på riktigt..!

Och nej, jag skulle själv inte rösta på SD framför allt av tre anledningar. Det var från början ett högerextremistiskt parti, som sannolikt fortfarande har många främlingsfientliga medlemmar, det är det enda partiet som nästan helt prioriterar bort miljöfrågor och slutligen har partiet många oerfarna politiker och en ofullständig politik, när det gäller tex ekonomiska frågor. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Och om man är en sån som upprörs, så kan man istället välja att glädjas åt att 87% av väljarna röstade på partier som vägrar samarbeta med SD!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...